Σοκ με Τσίμιροτ

24 Αυγούστου 2015

Τα χειρότερα νέα ηρθαν για τον Γκοικο Τσίμιροτ μετά την αναλυτική ιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Το χειρότερο είναι πως μπορεί να απουσιάσει από την ενεργό δράση έως και δέκα εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ ο Τσιμιροτ υπέστη βαριά θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό καθώς και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοίτη.

Εξαιτίας του εκτεταμένου αιματώματός του, δεν φαινόταν ο τένοντας και θα κάνει υποχρεωτικά μία νέα μαγνητική όταν με το καλό υποχωρήσει το αιμάτωμα.

Αν δεν έχει πειραχτεί ο τένοντας θα απουσιάσει από την δράση από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Εάν, έχει πειραχτεί ο τένοντας θα απουσιάσει από οκτώ έως δέκα εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος απουσίας του είναι πολύ μεγάλος. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Και πρόκειται για ένα μεγάλο σόκ για τον ίδιο τον 22χρονο άσο αλλά και τον ΠΑΟΚ που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε αυτό το διάστημα. Όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει μια σειρά δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, χωρίς τον Τσίμιροτ.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ