Τζόρτζεβιτς: «Θέλω όλους τους τίτλους»

«Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους». Με αυτά τα λόγια ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συστήθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού στην σημερινή πρεμιέρα της προετοιμασίας των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε, επίσης, ότι το ρόστερ έχει κλείσει και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή.

«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος προπονητής πριν την πρώτη προπόνηση των «πρασίνων» και σημείωσε: «Έχει τεράστια ιστορία σαν κλαμπ αυτός ο σύλλογος. Ξέρω που ήρθα, έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, σημασία έχει η ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα».

«Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, αποφασίσαμε το ρόστερ», είπε σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις ο Τζόρτζεβιτς και εξήγησε: «Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη. Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, να τους εξελίξουμε και να τους κάνουμε καλύτερους, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον».

«Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί», σχολίασε ο Σέρβος κόουτς και τόνισε: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο απόλυτος καθρέφτης και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα