Ξανά στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι, στη Ρόμα ο Ντινιέ!

Μια… ανάσα από την επιστροφή του στη Μίλαν είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι! Σύμφωνα με το «SkySports», η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με τους «ροσονέρι» για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Να αναφέρουμε ότι οι δυο πλευρές είναι εδώ και μέρες σε επαφές. Ο Ιταλός άσος δεν υπολογίζεται στους «κόκκινους» και ψάχνει ομάδα. Ο τεχνικός της Μίλαν Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πιστεύει στον παίκτη και τον θέλει στη Μίλαν! Όπως όλα δείχνουν, απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά με τις ανακοινώσεις ο δανεισμός για την σεζόν που ‘χει ξεκινήσει. Ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί ξανά στους «ροσονέρι» στο παρελθόν…
****

Στη Ρόμα καταλήγει τελικά ο Λούκας Ντινιέ! Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «τζιαλορόσι» συμφώνησαν με την Παρί Σεν Ζερμέν για το δανεισμό του παίκτη έναντι 1.5 εκ ευρώ! Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 16.5 εκ ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Ο 22άχρονος αμυντικός αναμένεται την Τρίτη στην Ιταλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής! Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε δαπανήσει 15 εκ. ευρώ πριν από δυο χρόνια για την αγορά του από τη Λιλ.
Την ίδια ώρα ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι με την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής ανοίγει και ο δρόμος για την έλευση του Φάμπιο Κοεντράο στο Παρίσι!
****

Η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γιανίκ Μπολασιέ! Έτσι, οι «πετεινοί» αναμένεται να ενισχυθούν επιθετικά με τον 26άχρονο παίκτη από το Κονγκό. Το ακριβές ποσό της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με τους δυο συλλόγους και τον παίκτη να διαπραγματεύονται τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας τη Δευτέρα.

Σχετικά άρθρα