Περιμένει για Ερνάνι

Ο Ερνάνι ήταν εξ αρχής από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την επίθεση, έγινε προσπάθεια απόκτησής του αλλά η άρνηση της Πόρτο να βάλει οψιόν αγοράς έφερε πίσω αυτή τη μεταγραφική υπόθεση για τους ερυθρόλευκους.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να έχει τον 24χρονο Πορτογάλο άσο στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να προσδοκά ακόμη ότι θα τα καταφέρει.

Ο Ερνάνι δεν είναι στα πλάνα της Πόρτο όπως έχει γίνει φανερό από την προετοιμασία και τις πρώτες αγωνιστικές, καθώς χρησιμοποιείται από ελάχιστα έως καθόλου. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και ίσως προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αλλάξουν τα δεδομένα.

Στην Αργεντινή εμπλέκουν σήμερα και τον Ολυμπιακό με με τον Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος έχει προταθεί στην ελληνική ομάδα και θέλει να παίξει μαζί με τους συμπατριώτες του Τσόρι και τον Καμπιάσο. Για τον 32χρονο επιθετικό δεν έχει υπάρξει έως τώρα κάποιο σχόλιο από πλευράς Ολυμπιακού, σχετικά και με όσα γράφουν οι Αργεντινοί ότι έχει γίνει προσφορά εκτός από τον ΑΠΟΕΛ και από την ελληνική ομάδα.

Σχετικά άρθρα