Ετοιμος για το θρόνο: Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου!

25 Αυγούστου 2015

αθώς η βασίλισσα τον Σεπτέμβρη συμπληρώνει 63 χρόνια στον βασιλικό θρόνο, ο διάδοχος της, πρίγκιπας Κάρολος, είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του. Σε μία σπάνια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται ο Δούκας της Κορνουάλης για πρώτη φορά με την πλήρη εξάρτυση της Βρετανικής βασιλικής στολής.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2012 από το φωτογράφο Αντρέα Ερινγκτον αλλά δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά από τότε και την έχει δει μόνο ο Καναδικός στρατός, ο πρίγκιπας Κάρολος φοράει την στολή του Σκωτσέζικου Συντάγματος του Τορόντο, του οποίου είναι επίτιμος συνταγματάρχης.

Η βασιλομήτωρ και σύζυγος του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ, ήταν επίσης επίτιμη συνταγματάρχης για περισσότερα από 60 χρόνια, μέχρι το θάνατό της το 2002. Ο Κάρολος, ο οποίος κατέχει τιμητικές διακρίσεις σε περισσότερες από 20 στρατιωτικές οργανώσεις, ανέλαβε τη θέση το 2005.

Ενας εκπρόσωπος είπε ο Κάρολος χρησιμοποιεί αυτήν και άλλες παρόμοιες στρατιωτικές εικόνες για να συνοδεύσει τα μηνύματα που στέλνει προς τα συντάγματα του.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....