Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι τουρίστες παρά τα capital controls

26 Αυγούστου 2015

Οι φόβοι και… οι τρομολαγνικές δηλώσεις ορισμένων για ανεπανόρθωτο πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό λόγω δημοψηφίσματος και capital controls, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Κι αυτό γιατί, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο πρώτο επτάμηνο του έτους στη χώρα μας έφτασαν περισσότεροι τουρίστες σε σχέση με πέρυσι.

Δήλωσαν μάλιστα εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την παραμονή τους στη χώρα μας, ακόμα και τις πρώτες ημέρες των capital controls.

Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη εκλογών, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, μιλώντας στην ΕΡΑ είπε ότι δεν έχει επηρεάσει τις κρατήσεις και οι tour operators βλέπουν τον ρυθμό αφίξεων να συνεχίζεται δυναμικά.

Οι ξένοι επισκέπτες έδωσαν για μια ακόμα χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ από τις αεροπορικές αφίξεις στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31 Ιουλίου, προκύπτει συνολική αύξηση των αφίξεων κατά 6,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Εντυπωσιακή αύξηση και για τον οδικό τουρισμό...

www.koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ