Η καλλονή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με την 18χρονη κόρη της!Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες!

27 Αυγούστου 2015

Η εντυπωσιακή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παρευρέθηκε με την μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν, την Τετάρτη, σε μία επιχειρηματική εκδήλωση στη Γαλλία και είναι προφανές ότι μοιράζονται τα ίδια καλά γονίδια.

Η 44χρονη βασίλισσα κλήθηκε να μιλήσει στο συνέδριο του Πανεπιστημίου της Medef, που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Παρίσι. Στην ομιλία της τόνισε ότι οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι δεν κάνουν αρκετά για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών του ISIS και της «διαβολικής ιδεολογίας» τους.

Την ομιλία παρακολούθησε ανάμεσα στο κοινό και η 18χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν και οι δυο τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

H Ιμάν είναι το 2ο παιδί και η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Αμπντουλάχ ΙΙ και της Βασίλισσας Ράνιας. Γεννήθηκε στο Αμάν στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 και πρόσφατα αποφοίτησε από τη Διεθνή Ακαδημία του Αμάν, όπου ανακηρύχθηκε και κορυφαία αθλήτρια. Από τη νέα χρονιά θα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός της πρίγκιπας Χουσείν.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...