«Δημοκρατική Συμπαράταξη» το όνομα της συνεργασίας ΔΗΜ.ΑΡ. – ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

30 Αυγούστου 2015

ια τη συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μίλησε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στο Mega, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε πως θα πρόκειται για μια «δημοκρατική - προοδευτική» σύμπραξη κομμάτων, που ξεπερνούν τις δυσκολίες του παρελθόντος και στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Το όνομα που προκύπτει από τη συνεργασία των δύο κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές, είναι το «Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Αναφερόμενος στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ., ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε πως «όταν οι άλλοι δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους, εμείς δείχνουμε το δρόμο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασε την πεποίθησή του πως το νέο σχήμα, θα καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο και να αναδειχθεί σε τρίτη δύναμη της χώρας.

Πάντως, αυτή η συνεργασία έχει προκαλέσει και αντιδράσεις, καθώς στην Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς διαφώνησαν 31 μέλη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Φώτης Κουβέλης, για τον οποίο ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολίασε πως η αντίθεσή του, είχε να κάνει με την κάθοδο της ΔΗΜ.ΑΡ. στις εκλογές.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ