Τσίπρας: Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση από μηδενική βάση

31 Αυγούστου 2015

Μια κυβέρνηση που θα συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή η χώρα και που θα είναι έτοιμη να στρατευθεί στην υπόθεση της μεγάλης αλλαγής, προαναγγέλλει με συνέντευξή του στη Realnews ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συγκροτηθεί από ‘‘μηδενική βάση’’. Χωρίς να τηρείται κάποιου είδους επετηρίδα, αλλά και χωρίς να αποκλείονται υπουργοί που υπήρξαν σταθεροί, σοβαροί και αποτελεσματικοί στην προηγούμενη θητεία τους», τονίζει χαρακτηριστικά και επιτίθεται στη διαπλοκή: «Είναι ένα γόρδιος δεσμός που είμαστε αποφασισμένοι να κόψουμε με το σπαθί της διαφάνειας και της Δικαιοσύνης. Και θα τον κόψουμε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «συμφωνεί και επαυξάνει» πως νέες εκλογές δεν χρειάζεται ο τόπος. «Η πλειοψηφία του λαού μας ζητεί τομές και σταθερότητα. Γι’ αυτό και θα μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε σε βάθος τετραετίας, δίνοντας καθαρή αυτοδυναμία στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να βάλει από το παράθυρο στην κυβέρνηση το παλιό, αμαρτωλό, ένοχο για τα σημερινά δεινά πολιτικό κατεστημένο, που ο λαός έδιωξε από την πόρτα.

Ο Αλ. Τσίπρας κατηγορεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι αποφάσισε να κηρύξει αριστερό εμφύλιο και τονίζει πως «δεν μπορεί να κρυφτεί ποιος έριξε την κυβέρνηση», ενώ για την πρόεδρο της Βουλής σημειώνει με νόημα: «Εχει η ζωή γυρίσματα...».

www.real.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...