Τι είπαν Τσίπρας και Μεϊμαράκης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου;

2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πρώην πρωθυπουργός αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μόλις είχε φτάσει - «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης - Με τόσα χαμόγελα, μήπως πρέπει να συγκυβερνήσουν, αναρωτήθηκαν οι παρευρισκόμενοι...

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχαν το πρωί της Τετάρτης οι δύο κύριοι αντίπαλοι των επικείμενων εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Οι δυο τους συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις φτάσει. Τα χαμόγελα περίσσευαν κατά τον σύντομο φιλικό διάλογο που είχαν οι δυο τους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν μήπως πρέπει και να... συγκυβερνήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr ο κύριος Μεϊμαράκης ενημερώθηκε μόλις προσγειώθηκε πως στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου περίμενε για να αναχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε να τον χαιρετήσει: «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Φωτογραφία που ανέβασε η δημοσιογράφος της Αυγής Αναστασία Γιάμαλη:

Φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Μανώλης Κεφαλογιάννης:


Φωτογραφίες από τη Νέα Δημοκρατία:ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ