Άνιστον-Θερού: Ακόμα δεν παντρεύτηκαν και πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου!

3 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού να μην έχουν καλά καλά κλείσει μήνα που είναι παντρεμένοι, ωστόσο έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου και να παρακολουθούν «θεραπείες» για ζευγάρια, προκειμένου να εξασφαλίσουν το… «για πάντα μαζί».

spl1095185_004.jpg
Η 46χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος σύζυγός της σύμφωνα με άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος που μίλησε στο «ΟΚ», ξεκίνησαν να πηγαίνουν στους… «ειδικούς», λίγο πριν το μυστικό τους γάμο.

Αιτία; Η… άρνηση της Άνιστον να δεθεί με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν ήταν και πολύ «ζεστή» με την όλη ιδέα.

spl1095185_012.jpg
Τελικά όμως η επιμονή του Θερού την κέρδισε και είπε το μεγάλο «ναι». Φρόντισε όμως να έχει και κάποιες… «δικλείδες ασφαλείας», ώστε να εξασφαλίσει ότι ο έγγαμος βίος τους θα μπει σε σωστό δρόμο εξαρχής και έτσι άρχισε τις επισκέψεις στους ειδικούς γάμου.

spl1095185_038.jpg
Η ίδια πηγή, υποστηρίζει πως αιτία για την φοβία της 46χρονης σταρ είναι οι… κακές σχέσεις του παρελθόντος που της έχουν αφήσει ψυχικά τραύματα (βλέπε Μπραντ Πιτ), αλλά και κάποιες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία.

spl1095185_047.jpg
Ωστόσο οι τακτικές συνεδρίες με τους συμβούλους γάμου, την βοηθούν να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια  και να ζήσει τον έρωτα της με τον Τζάστιν Θερού.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ