Απίστευτο: Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν και χωρίζουν;

6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο γάμος της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού ήταν ένα γεγονός πολυαναμενόμενο. Το ζευγάρι επιτέλους παντρεύτηκε σε μία τελετή που παρευρέθηκαν λίγοι κι εκλεκτοί, ώστε να κρατηθεί μυστική. Παραδοσιακά έφυγαν για ταξίδι του μέλιτος, ανάμεσα σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και επέστρεψαν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της ηθοποιού.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Και τώρα αρχίζουν τα... χωρίσματα! Μόλις 21 μέρες μετά τον γάμο τους έπεσε η είδηση ότι χωρίζουν. Ναι, κυκλοφόρησε δημοσίευμα που το ισχυρίζεται. 

 Το περιοδικό Life & Style ισχυρίζεται ότι η Τζένιφερ ότι 21 μέρες μετά τον γάμο ένιωσε ότι όλο αυτό τελικά δεν της ταιριάζει και η σχέση της με τον 44χρονο Θερού δεν θα λειτουργήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πέρασαν όλες τις ημέρες του ταξιδιού του μέλιτος με ασταμάτητους καβγάδες.

«Η Τζένιφερ είχε πιστέψει ότι η δέσμευση του γάμου θα άλλαζε προς το καλύτερο τον Θερού και θα καλυτέρευε η κοινή τους ζωή. Πίστευε ότι έτσι θα της έδινε προτεραιότητα ο Τζάστιν. Δεν λειτούργησε. Από όσα είπε σε πολύ κοντινούς ανθρώπους της νιώθει ότι δεν σημαίνει τίποτα για τον Τζάστιν, δεν εκτιμάει όσα κάνει για εκείνον», λέει πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...