Το αστείο του Τσίπρα για τη σύζυγο του: Τρώω ξύλο, μην νομίζετε [βίντεο]

6 Σεπτεμβρίου 2015

«Τρώω ξύλο, μην νομίζετε», απάντησε… με γερή δόση χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιώργο Αυτιά όταν ο τελευταίος τον ρώτησε τι του λέει η σύζυγός του Περιστέρα για την ακρίβεια. 

Αυτό ήταν και το μόνο σχόλιο που έκανε σχετικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΦΠΑ λέγοντας ότι θεωρεί ότι ήταν λάθος η αύξησή του καθώς το πρόβλημα με το συγκεκριμένο φόρο είναι η εισπραξιμότητα.  «Είναι λάθος. Θα εισπραχθεί, αλλά είναι λάθος γιατί το μεγάλο πρόβλημα με τον ΦΠΑ δεν είναι ο συντελεστής, αλλά η εισπραξιμότητα. Τους είπαμε να δώσουμε μια μάχη να αυξήσουμε την εισπραξιμότητα. 5% να την αυξήσουμε θα έχουμε τα έσοδα που χρειαζόμαστε, μην αυξάνετε τον συντελεστή στην εστίαση».

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης ο κ. Τσίπρας δέχθηκε μια ακόμη ερώτηση για τη γυναίκα του από το δημοσιογράφο, με τον τελευταίο να του λέει «Ξέρω ότι  η σύζυγός σας ήταν συνέχεια στο τηλέφωνο».

Και αν και ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει ευθέως, τόνισε ότι είναι τυχερός που έχει μια οικογένεια που τον στηρίζει. «Ακόμη και τα παιδιά που είναι μικρά η επαφή μαζί τους είναι σημαντική. Αυτό που με στηρίζει εμένα είναι η επιγνωση ότι όλα είναι εφήμερα, σημασία έχει να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου». 


axortagos.gr
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Τα νέα της ημέρας
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!