Μεϊμαράκης: Πιστεύω στη συναίνεση και τη συνεργασία

7 Σεπτεμβρίου 2015

"Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει"

«Χαϊδεμένο παιδί της Ευρώπης» χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην τηλεόραση του Bloomberg, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει.

«Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει, και αν καταλήξουμε σε μια ασταθή κατάσταση, ο κίνδυνος αυτός θα γίνει πιο άμεσος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε:

«Πιστεύω στη συναίνεση και τη συνεργασία. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όταν είναι για το καλό της χώρας, για τη διασφάλιση της θέσης της στη ζώνη του ευρώ, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε».

«Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να πραγματοποιήσει πρόωρες εκλογές και ο κ Τσίπρας οφείλει μια εξήγηση για τη θέση της χώρας σε αυτή την περιπέτεια, δημιουργώντας αβεβαιότητα και αστάθεια την πιο κρίσιμη στιγμή της εφαρμογής του προγράμματος» συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης και υποστήριξε ότι ο Τσίπρας είναι το «χαϊδεμένο παιδί» της Ευρώπης αφού πήγε να «κλαφτεί» ζητώντας ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης.

Για τη στήριξη που παρείχε η ΝΔ ως αντιπολίτευση είπε πως «ο Τσίπρας μας έχει αποκαλέσει δολοφόνους της κοινωνίας, προδότες. Χρησιμοποίησε υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον μας. Παρ ‘όλα αυτά, εμείς τον υποστηρίξαμε όταν σκεφτήκαμε ότι η προοπτική της χώρας στην Ευρώπη βρισκόταν σε κίνδυνο».

 

 

http://www.kontranews.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...