ΣΥΡΙΖΑ: H ΝΔ ξέχασε ότι τα capital controls τα ζητούσαν οι ίδιοι!

7 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρές κόντρες και ευθείες βολές  από τα πολιτικά κόμματα σε κάθε στροφή της προεκλογικής περιόδου. Αυτή τη φορά η μάχη της κορυφής ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, περιστρέφεται γύρω από το νέο σποτ της ΝΔ για τον ιδιωτικό τομέα.

Άμεση ήταν η αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου επισημαίνεται ότι εκτός από την έκκληση στελεχών της Συγγρού προς τους δανειστές (με ειδική αναφορά στον Άδωνη Γεωργιάδη), να επιβάλλουν τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) στη χώρα μας, από το νέο σποτ της ΝΔ λείπει για ακόμα μία φορά η ίδια η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, 
«Από το νέο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας λείπουν οι εκκλήσεις στελεχών της -όπως ο  Άδωνης Γεωργιάδης- προς τους δανειστές, να επιβάλλουν capital controls στην Ελλάδα. Λείπει η θέση της Νέας Δημοκρατίας για απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Λείπουν τα εκατομμύρια των θέσεων εργασίας που χάθηκαν, οι εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν, οι δεκάδες χιλιάδες νέοι που εγκατέλειψαν την χώρα στα 5 χρόνια των Μνημονίων. Κυρίως, όμως, λείπει η Νέα Δημοκρατία, η οποία απουσιάζει συστηματικά από την ίδια της την καμπάνια».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...