Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή

8 Σεπτεμβρίου 2015

Στη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, δηλαδή σε μη εκλόγιμη θέση για ένα καινούργιο κόμμα, τοποθετήθηκε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ίδια, η μετακίνησή της από τον Νομό Κοζάνης έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας.

«Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν τους 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα» σημείωσε.

«Άλλωστε, οι βουλευτές αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» επισήμανε.

«Το “όχι” των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το “όχι” των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας», κατέληξε η ίδια.

efsyn.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ