Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας!

9 Σεπτεμβρίου 2015

 ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλά θα κάνεις να μην σκαλίζεις παλιές αμαρτίες και λάθη του παρελθόντος γιατί όσο κοιτάς πίσω, κινδυνεύεις να σκοντάψεις μπροστά σου. Μην συγκρίνεις ένα νέο άτομο με ένα παλιό που υπήρξε στη ζωή σου γιατί μπορεί να μοιάζει αλλά τόσο αυτό όσο κι εσύ πια είστε τελείως διαφορετικοί. Αυτό δε σημαίνει όμως να μην έχεις και το νου σου γιατί ο ερωτικός δρόμος σήμερα κρύβει παγίδες.
Σε σχέση: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα πολλά αρνητικά σενάρια θα κάνεις για τη σχέση σου στα καλά του καθουμένου. Εκμυστηρεύσου τους φόβους σου στο ταίρι σου, ακόμα κι αν υποψιάζεσαι ότι κάποιοι από αυτούς είναι παράλογοι γιατί όσο τους κρατάς μέσα σου τόσο χαλιέσαι.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Κάποια αρνητικά σχόλια ή κακεντρεχή κουτσομπολιά μπορεί να φτάσουν στα αφτιά σου είτε για σένα, είτε για το άτομο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Γεγονός είναι ότι θα σε επηρεάσουν αρκετά και τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση θα σε αναγκάσουν να τα ψάξεις λίγο παραπάνω γιατί και το μισό να ισχύει από αυτά θα πρέπει να το βάλεις στα πόδια, όμως κράτα και μια επιφύλαξη για τον... αγγελιοφόρο.
Σε σχέση: Ενδεχομένως κάποιες σκέψεις ζήλειας να αρχίσουν να σε καταλαμβάνουν αλλά πριν κατηγορήσεις το σύντροφό σου για το οτιδήποτε καλό θα ήταν να σιγουρευτείς απόλυτα ότι δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μια κουβέντα ή μια κίνηση θα σου δημιουργήσει έντονη καχυποψία και αμφιβολίες σήμερα για ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε έρθει πολύ κοντά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να διχαστείς ανάμεσα στη λογική και το ένστικτό σου καθώς και δύο σου φωνάζουν να τα ακούσεις, στην προκειμένη φάση όμως καλύτερα να στρέψεις τα αφτιά σου στο δεύτερο.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να βιώσεις τις επιπτώσεις μιας επιπόλαιας και τελείως λανθασμένης οικονομικής σου κίνησης που δυστυχώς η όλη κατάσταση θα επηρεάσει και το σύντροφό σου που λογικό είναι να διαμαρτυρηθεί έντονα.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η οριστική σου απόφαση να τερματίσεις μια κατάσταση και να προχωρήσεις μπροστά μεν έχει παρθεί μετά από ώριμη σκέψη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και συναισθηματικά είσαι έτοιμος/η. Ενδεχομένως ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει τον έρωτά σου και γι' αυτό δεν αποκλείεται ύστερα από κάποιες μέρες να μετανιώσεις ή τουλάχιστον να το ξανασκεφτείς, άσχετα με το αν σήμερα δείχνεις απόλυτος/η.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στα επαγγελματικά σου που θα σε εξοργίσει και θα έχεις την παρόρμηση να ζητήσεις το δίκιο σου αλλά η συζήτηση με το σύντροφό σου κάπως θα σε καλμάρει κι ίσως σε πείσει να κινηθείς πιο παρασκηνιακά.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ωθείσαι σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου αλλά θα είναι με βάση τα συναισθήματά σου και όχι τη λογική ή το συμφέρον σου. Όμως υπό το συγκεκριμένο βάρος, μόνο λάθη και απογοητεύσεις μπορούν να υπάρξουν. Ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις να ανακτήσεις την ηρεμία και το καθαρό σου πνεύμα και να μην κάνεις τίποτα για την ώρα.
Σε σχέση: Είναι πιθανό να μην αποφύγεις μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με το ταίρι σου που ίσως αφορά σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο και τις συχνές παρεμβάσεις του στη σχέση σας και θα επιμείνει να το απομακρύνετε από κοντά σας γιατί σας κάνει κακό.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Από χθες βρίσκεσαι σε υπερένταση η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα κι ίσως σου δημιουργήσει μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Ανασφάλεια αλλά και μια ηττοπάθεια ότι μάταια προσπαθείς γιατί αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου δεν πρόκειται να το έχεις θα σε φέρουν κοντά στην απογοήτευση. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, αλλά δεν θα το μάθεις αν δεν δώσεις τη μάχη σου.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται εξαιτίας ενός γεγονότος να αποκαλυφθεί ένα λάθος του συντρόφου σου που δεν ήξερες και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Αντί να μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα μίλα του ευθέως.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/78835-erotiko-oroskopio-9-9#ixzz3lEmqIi7m


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ