Καμμένος σε Μεϊμαράκη: Είπες ψέματα στον Χατζηνικολάου για τη δικογραφία

10 Σεπτεμβρίου 2015

Φουλ επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε on air ο Πάνος Καμμένος την ώρα του debate, με αιχμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά με μισόλογα και ειρωνείες.

Όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC, υπάρχει δικογραφία η οποία δεν έχει αρχειοθετηθεί και τον θεωρεί υπόλογο για 105 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ως υπουργός Άμυνας στους Γερμανούς για υποβρύχιο που δεν είχε παραδοθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, ενώ αντιθέτως όφειλε ως υπουργός να πάρει νομικά μέτρα.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο θέμα αυτό κατά τη διάρκεια του debate, λέγοντα απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ: «Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχίζει την πολιτική Σαμαρά, την υπεράσπιση του ΠΑΣΟΚ. Κύριε Μεϊμαράκη, είστε υπόδικος. Να φέρετε το χαρτί που λέει ότι αθωωθήκατε,. Είπατε ψέματα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ότι υπάρχει αθωωτικό χαρτί. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει».

Απαντώντας λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρκέστηκε να πει πως ο Πάνος Καμμένος έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση για την υπόθεση των CDS, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο κ. Καμμένος «σηκώνει» το θέμα για ψηφοθηρικούς λόγους αφού ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή την επίμαχη περίοδο. «Επειδή βλέπει ότι θα μείνει εκτός Βουλής έχει παλαβώσει», ανέφερε ειρωνικά.

Μάλιστα, εκτός μικροφώνου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακούστηκε να μιλά σε αγοραίο ύφος στον Πάνο Καμμένο, ενώ απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να του είπε: «Ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις, γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά;».

hotdoc


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...