Διαζύγιο-βόμβα! Τέλος για Μπιγιονσέ- Jay Z;

11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα δημοσιεύματα τον τελευταίο χρόνο μιλάνε συνεχώς για το τέλος της σχέσης τους που λογικά θα οδηγούσε και επίσημα στο τέλος του γάμου τους. Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z αποφάσισαν να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου και να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Σύμφωνα με το radaronline, αυτή που πήρε την απόφαση ήταν η Μπιγιονσέ λόγω των απιστιών του διάσημου ράπερ όλα τα χρόνια της κοινής ζωής τους. η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής θέλει να προχωρήσει στη διάλυση , αφού πιστεύει ότι η σχέση τουε έχει πεθάνει. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι τους τελευταίους 18 μήνες η τραγουδίστρια κάνει προσπάθειες να προχωρήσει τη ζωή της και έχει σταματήσει κάθε φορά που δίνει συνέντευξη να κάνει αναφορά στον γάμο της, όπως και δεν σχολιάζει τον λόγο που δεν έχει μπει στη διαδικασία της απόκτησης δεύτερου παιδιού. 

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία μαζί με την κόρη του Blue Ivy, καλλιεργώντας το έδαφος ώστε αυτή κρίσιμη καμπή στη ζωή του παιδιού να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Αυτό που αναμένουν είναι πώς θα διαχειριστεί το ζευγάρι τη δημόσια παραδοχή του και το πότε θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη φύγει από το οικογενειακό σπίτι και έχει μετακομίσει σε κάποιο που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από την ώρα της δημοσίευσης του Radaronline, απομένει η Μπιγιονσέ και ο Jay Z να αντιδράσουν είτε επιβεβαιώνοντας έιτε διαψεύδοντας το δημοσίευμα.  


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ