Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι κατάλληλη ώστε με τόλμη και αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής γι' αυτό και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Αν προσπαθείς να κατακτήσεις ένα άτομο, φρόντισε να δείξεις τα καλύτερα στοιχεία σου για να το εντυπωσιάσεις αλλά και γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή ή τα επαγγελματικά του και έτσι θα το φέρεις κοντά σου.
Σε σχέση: Είσαι πρόθυμος/η να συμβάλλεις και με το παραπάνω, υλικά ή συναισθηματικά, ώστε να περνάτε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς μιζέριες και δράματα και η σχέση σας να καλυτερεύσει ουσιαστικά και σήμερα θα το εκδηλώσεις αυτό και με το παραπάνω.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Σαφώς δεν είσαι από εκείνους/ες που «λιώνουν» στο πρώτο κομπλιμέντο ή μπροστά σε υπερβολικές εκδηλώσεις θαυμασμού, όμως σίγουρα είναι ένα συν για να αρχίσεις να βλέπεις κάποιο άτομο με άλλο μάτι. Σήμερα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και χωρίς να κάνεις πάρα πολλά, κάτι που θα τονώσει απίστευτα την αυτοπεποίθησή σου και στον ερωτικό τομέα.
Σε σχέση: Θέλεις να διατηρήσεις τη φλόγα του έρωτά σου δυνατή κι ένα όμορφο δείπνο, ένας καλός λόγος ή μια μικρή σκηνή ζήλειας είναι κάποια από αυτά που θα σε βοηθήσουν στο σκοπό σου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η μέρα θα είναι γεμάτη από ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και θετικά σχόλια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ένα νέο άτομο στην παρέα που θα τραβήξει την προσοχή σου με το λόγο ή τη συμπεριφορά του και να φλερτάρεις μαζί του.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε με το ταίρι σου μια μίνι απόδραση για το τριήμερο και να επισκεφτείτε είτε ένα σπίτι συγγενών σας κάπου εκτός πόλης είτε τα πάτρια εδάφη σας λόγω υποχρεώσεων.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο Άρης, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε ωθούν στο να βγεις προς τα έξω πιο δυναμικά και να πάρεις τις πρωτοβουλίες ή να διεκδικήσεις έντονα εκείνο το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Ίσως χρειαστεί πάντως να κάνεις κάτι ξεχωριστό να το εντυπωσιάσεις και να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη, κυρίως αν έχεις διαπιστώσει ότι είναι κι αυτό ιδιαίτερο σαν προσωπικότητα.
Σε σχέση: Οι προοπτικές βελτίωσης τόσο της οικονομικής όσο και της ερωτικής ζωής στη σχέση σου είναι μεγάλες, αρκεί και εσύ να δείξεις λίγο περισσότερο θάρρος και να σπρώξεις περισσότερο τα πράγματα. Σίγουρα πάντως, ο σύντροφός σου χρειάζεται παρακίνηση.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι και το απόγευμα θα συνεχίσεις να ελκύεις και η αίσθηση της σιγουριάς που έχεις, θα σε κάνει να νιώσεις ότι θα πετύχεις τις περισσότερες επιδιώξεις σου. Με τέτοιο πακέτο εννοείται ότι ερωτικά είσαι από τα φαβορί για την πρώτη θέση, αρκεί να εστιάσεις τη δράση σου σε συγκεκριμένο πρόσωπο, κυρίως το επόμενο διήμερο κι όχι να φλερτάρεις δεξιά κι αριστερά.
Σε σχέση: Όπως και τα υπόλοιπα στη ζωή σου, έτσι και η σχέση σου θέλεις να ξεφεύγει από το μέσο όρο. Όμως, αντί να περιμένεις από το σύντροφό σου το κάτι παραπάνω, ίσως είναι προτιμότερο να το κάνεις εσύ που ξέρεις τι χρειάζεσαι.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την προσωπική σου ανανέωση και ενδεχομένως σήμερα να είναι η κατάλληλη μέρα να πραγματοποιήσεις κάποια από τις αλλαγές που σχεδιάζεις μιας και από το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μαζί με την εμφάνιση ή το στυλ, ίσως φέρεις νέα πνοή και στα ερωτικά σου, αφού κι η ψυχολογία σου θα ανέβει και η αυτοπεποίθησή σου.
Σε σχέση: Η σημερινή σου κούραση είναι περισσότερο σωματική παρά ψυχολογική, ενδεχομένως γιατί έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα μπορεί να κάνεις στη δουλειά σου, με αποτέλεσμα και το σώμα αλλά και το ταίρι σου να διαμαρτύρονται έντονα και να σου ζητούν μια παύση.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/78918-erotiko-oroskopio-11-9#ixzz3lQc5TFth


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ