Με κάρτες θα γίνει το δεύτερο debate! Όλες οι λεπτομέρειες

11 Σεπτεμβρίου 2015

Το τελικό αποτέλεσμα του debate της Τετάρτης δεν άρεσε σε κανέναν και αυτός είναι ο λόγος του ανασχεδιασμού! Όλο εκπλήξεις θα είναι το δεύτερο debate των πολιτικών αρχηγών την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών και σύμφωνα με αυτές θα γίνει διάλογος μεταξύ τους ως εξής:

Όταν θα τίθεται για παράδειγμα ένα ερώτημα στον Αλέξη Τσίπρα και θα θέλει να κάνει μια παρέμβαση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μπορεί να ζητήσει τον λόγο αλλά με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει!

Θα έχει στα χέρια του μια κάρτα – όπως και ο Αλέξης Τσίπρας – και θα την σηκώνει (όπως οι διαιτητές). Τότε ο συντονιστής θα του δίνει το δικαίωμα να απαντήσει.

Για το επόμενο debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η διακομματική μέχρι στιγμής έχει καταλήξει στο ότι θα συμμετάσχουν τα ίδια κανάλια τα οποία και θα ορίσουν τους δημοσιογράφους που θα θέσουν τις ερωτήσεις στους κυρίους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο debate της Τετάρτης συμμετείχαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί: Mega, Ant1, Alpha, Star, ΣΚΑΙ και Etv.

Επίσης, αποφασίσθηκε ότι θα γίνουν δυο διαλλείμματα αλλά μένει να αποφασιστεί αν:

- οι δυο πολιτικοί αρχηγοί θα είναι καθιστοί ή όρθιοι
- ποιές θα είναι οι θεματικές ενότητες
- ποιά θα είναι η διάρκεια του debate

Αυτά θα αποφασιστούν σε νέα συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες και στα δυο κομματικά επιτελεία κοινή εκτίμηση είναι ότι . Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι τους όρους της διεξαγωγής πάλι η διακομματική τους είχε αποφασίσει.

www.madata.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...