Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

12 Σεπτεμβρίου 2015

Με τίτλο «Εφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις-εξπρές» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα 101 νέα δρακόντεια μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που θα λάβει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

Η εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές υπό τον τίτλο: «Να μην επιστρέψουμε στη διαπλοκή, τη διαφθορά και τα καρτέλ». 

Επίσης η «Αγορά» : 

• αποκαλύπτει την απαίτηση των δανειστών για επιστροφή των ελεγκτών στην Αθήνα, μόλις 8 ημέρες μετά τις εκλογές.
• δημοσιεύει ρεπορτάζ για την μαύρη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνά τα 900 εκατ. ευρώ και συνιστά απειλή για την ομαλή καταβολή των συντάξεων .

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δηλώνει: «Μακάρι να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ» και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, η οποία τονίζει: «Οι παλινωδίες της Ε.Ε. στο μεταναστευτικό δεν είναι άλλοθι απραγίας σε εθνικό επίπεδο». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος ΠαπανδρέουΘόδωρος Ρουσόπουλος,Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της ΒουλήςΠαναγιώτης ΛιαργκόβαςΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ