Γυναίκες: Άλλο μέγεθος πέους για μόνιμη σχέση και άλλο για μια βραδιά

14 Σεπτεμβρίου 2015

Το ιδανικό μέγεθος του πέους για τις γυναίκες είναι λίγο μεγαλύτερο από τον μέσο όρο αλλά μόνο για την περιστασιακή σχέση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Για την μόνιμη, είναι αποδεκτό ακόμα κι αν είναι μικρότερο.

Την μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA) και το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, οι οποίοι έδειξαν σε 75 εθελόντριες τις τρισδιάστατες απεικονίσεις 33 διαφορετικού μεγέθους ανδρικών μορίων.

Οι απεικονίσεις αυτές βασίσθηκαν στο μέσο μέγεθος του πέους σε στύση, το οποίο είναι 16 εκατοστά και έχει διάμετρο 12,5 εκατοστά.

Οι εθελόντριες συμπλήρωσαν επίσης αναλυτικά ερωτηματολόγια για τις ερωτικές εμπειρίες και τις σχέσεις τους.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές, που δημοσιεύουν την έρευνά τους στην επιθεώρηση «PLoS One», η χρήση των τρισδιάστατων απεικονίσεων δεν ήταν τυχαία, αλλά έγινε επειδή ήθελαν να βοηθήσουν τις γυναίκες να θυμηθούν με ακρίβεια το μέγεθος του πέους που θεωρούσαν πιο ικανοποιητικό.

Όπως έδειξαν οι απαντήσεις τους, το μέγεθος του πέους ήταν μεγαλύτερο όταν συνευρίσκονταν ερωτικά με έναν άντρα για μία και μοναδική φορά, αφού χαρακτήρισαν ως ιδανικό για τέτοιου είδους σχέσεις το πέος με μήκος σε στύση 16,3 εκατοστά κατά μέσον όρο και διάμετρο 12,7 εκατοστά.

Είπαν επίσης ότι το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό στο one-night-stand.

Για μακροχρόνια σχέση, όμως, το μέγεθος ήταν λιγότερο σημαντικό και μικρότερο (μέσο μήκος 16,6 εκατοστά και μέση διάμετρος 12,2).

Οι ερευνητές δεν ξέρουν που ακριβώς οφείλεται η διαφορά αυτή, αλλά μία πιθανή εξήγηση είναι ότι στην περιστασιακή σχέση υποσυνείδητα προτιμούν άντρες με μεγαλύτερο πέος για να αντισταθμίσουν την έλλειψη συναισθηματικού δεσίματος.

Για μακροχρόνια σχέση, όμως, ίσως προτιμούν άντρα με μικρότερο πέος για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο του πόνου κατά την ερωτική επαφή, η οποία ευλόγως θα είναι συχνή με τον ίδιο άντρα.

Η νέα μελέτη δημοσιεύεται μόλις ενάμιση μήνα έπειτα από έρευνα ελβετών ειδικών η οποίαέδειξε ότι η εμφάνιση του πέους και ακολούθως η διάμετρός του είναι οι πιο καθοριστικοί παράγοντες ικανοποίησης για τις γυναίκες. tanea.grΠηγή : Web Only


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...