Καμμένος: Ο πανικός του Μεϊμαράκη δείχνει τον νικητή

15 Σεπτεμβρίου 2015

Πολύ ενδιαφέροντα χαρακτήρισε τον τρόπο διεξαγωγής του ντιμπέιτ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας χθες σε εκπομπή του Star, και πρότεινε την υιοθέτησή του και του σε μελλοντικές τηλεμαχίες.

Ο κ. Καμμένος σχολίασε ακόμη για τη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ότι «ο πανικός του, δείχνει τον νικητή».

Πρόσθεσε δε ότι από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας «πρόφερε το όνομα Παπασταύρου», ο κ. Μεϊμαράκης άρχισε να απαξιώνει τον συνομιλητή του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Μεϊμαράκης παρά τα λεγόμενά του, «δεν απάλλαξε το κόμμα του από τους ακροδεξιούς που πήγαν στην ΝΔ από τον ΛΑΟΣ, ούτε έθεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διώκεται, εκτός λίστας». Υπενθύμισε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν περιέλαβε τον κ. Χαϊκάλη στις λίστες των ΑΝΕΛ, παρότι δεν διώκεται.

Κατέστησε εξάλλου εκ νέου σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τους κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Παπασταύρου και Μαρκογιαννάκη, προσθέτοντας ότι δεν είναι ζήτημα πολιτικής προέλευσης, αλλά στάσης έναντι της διαφθοράς «μεγάλης» και «μικρής».

koutipandoras.gr

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ