Τι είπε ο Φλαμπουράρης για τα 3,9 εκατ. ευρώ;

16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σε μια προσπάθεια να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την υπόθεση της συμμετοχής του στην εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ και το δημόσιο έργο ενώ εκείνος ήταν μέλος της κυβέρνησης, έδωσε νέες απαντήσεις.

Μιλώντας σε ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ και Mega ο κ. Φλαμπουράρης επιχείρησε να δώσει νέες απαντήσεις για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος. Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ «δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία και έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός». Λίγο αργότερα μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ίδιου και εμμέσως του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, όταν στις 26 Ιανουαρίου έμαθε ότι θα γίνει υπουργός «έτρεξα αμέσως και έκανα τις εξής ενέργειες: έδωσα εντολή να φύγω από το ΔΣ της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά μου για την συνταξιοδότησή μου».

 

 

 

www.axortagos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...