Καμμένος: Αυτοί νικάνε στις δημοσκοπήσεις, εμείς στις εκλογές

19 Σεπτεμβρίου 2015

«Θα ξανανικήσουμε, είτε τους αρέσει, είτε όχι. Αυτοί νικάνε στις δημοσκοπήσεις, εμείς στις εκλογές», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την εμπιστοσύνη του λαού, καθώς όπως είπε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν εγγύηση για το αύριο.

Όπως σημείωσε, η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας είναι μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, έκανε λόγο για «εντολές που έχουν δοθεί, για να κρύβονται τα πραγματικά ποσοστά».

«Η συμφωνία είναι μία ελληνική πρόταση», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και εξήγησε ότι αυτή η συμφωνία φέρνει ένα πρόγραμμα με χρηματοδότηση που εξασφαλίζει την επιστροφή στην ομαλότητα.

Για εμάς το μνημόνιο δεν είναι ευλογία, υπογράμμισε και συνέχισε: «Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο».

«Η επιστροφή στην κανονικότητα θα επανέλθει πολύ γρήγορα, εφόσον «ο ελληνικός λαός πιστέψει στην πατρίδα, επαναπατριστούν χρήματα, επιστρέψουν στις τράπεζες τα χρήματα που είναι στα σεντούκια», ανέφερε ακόμα ο Πάνος Καμμένος.

«Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τις παραδοσιακές αξίας και τα εθνικά θέματα, αλλά και τις σχέσεις ορθοδοξίας – ελληνισμού», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας.

«Μπορεί ένας Χριστιανός Ορθόδοξος να ψηφίσει ένα κόμμα που αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη μιας δολοφονίας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  

«Φοβηθήκανε κάποιοι ότι θα σταματήσουν οι παρελάσεις. Τις διπλασιάσαμε, θα τις τετραπλασιάσουμε, ανέφερε», συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος.

kontranews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....