Δείτε την Beyonce με απαράδεκτη εμφάνιση!

20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι παπαράτσι δεν εστίασαν μόνο στις τρυφερές στιγμές της οικογένειας, αλλά και στα... οπίσθια της 34χρονης

Μπορεί οι παρακάτω φωτογραφίες να έβαλαν ένα τέλος στις φήμες περί χωρισμού της από τον σύζυγό της και διάσημο ράπερ Jay Z, ωστόσο, την ίδια ώρα έκαναν το Διαδίκτυο να πάρει «φωτιά», όσον αφορά στα... κιλά της.Κι όμως, η Beyonce εθεάθη να απολαμβάνει μπάνιο της σε μια πισίνα στη Σαρδηνία πριν από μερικές ημέρες, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και την κορούλα της, Blue Ivy. 

Ωστόσο, οι παπαράτσι δεν εστίασαν τους φακούς τους μόνο στις τρυφερές στιγμές της οικογένειας, αλλά και στα... οπίσθια της 34χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Μπορεί να θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη, όμως, από τις παρακάτω εικόνες φαίνεται ότι και οι σταρ έχουν κυτταρίτιδα. 

Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς κατάφερε να.. μεταμορφωθεί το σώμα της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση δε με την σέξι εμφάνισή της στο Met Gala, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα των celebrities, Radaronline. 

Η εμφάνιση στο Met Gala


Φαίνεται ότι για το θέμα της Beyonce υπάρχουν δύο εξηγήσεις: είτε αυτή τη φορά το photoshop δεν έκανε τα «μαγικά» του, είτε η τραγουδίστρια χαλάρωσε λίγο το καλοκαίρι, έφαγε παραπάνω, δεν έκανε γυμναστική και πήρε μερικά κιλά. 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ