Γαβαλάς: Δίνει 37.000.000 ευρώ!

10 Ιουνίου 2013


Έγγραφη προσφορά για μεταβίβαση του ακινήτου του στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στον Υπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.


Ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό επιχειρηματίας για οφειλές προς το δημόσιο ύψους 17 εκατομμύρια ευρώ προέβη στη συγκεκριμένη προσφορά προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως οι υποχρεώσεις του.


Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του δικηγόρου Γιάννη Παγορόπουλου,ο οποίος τον εκπροσωπεί:


«Η ανώνυμη εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΕ, στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα 10.6.2013, στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου κ.κ. υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του ΑΚ, για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως, οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο».Πηγή: www.iefimerida.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...