20 τυχεροί κερδίζουν μία θεραπεία HEDRIN TREAT & GO!

23 Σεπτεμβρίου 2015

To boro.gr κάνει δώρο σε 20 τυχερές/ους αναγνώστριες/ες 20 θεραπείες  HEDRIN TREAT  GO

To μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος και να είστε μια από τις τυχερές αναγνώστριες μας, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο info@boro.gr 

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ 26/10/15

HEDRIN TREAT  GO

Κανείς δε θα καταλάβει ότι το παιδί σας έχει ψείρες… Ούτε το ίδιο!Το μοναδικό φυσικό προϊόν HEDRIN TREAT  GO είναι σε μορφή αφρού και μοιάζει με προϊόν styling!

Κανένα παιδί δε θα αισθανθεί ότι βάζει αντιφθειρικό, κανένα παιδί δε θα σταματήσει το παιχνίδι του! Το HEDRIN TREAT  GO περιέχει το καινοτόμο συστατικό Activdiol, το οποίο λειτουργεί «αόρατα» καθώς διαλύει το προστατευτικό στρώμα χιτίνης που περιβάλλει τις ψείρες και τα αυγά τους. Το παιδί δεν αντιλαμβάνεται ότι χρησιμοποιεί αντιφθειρικό γιατί δεν το ενοχλεί καθόλου, και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα ή μυρωδιά στο κεφάλι του, που να μαρτυρά τη δράση του. Μοιάζει επίσης με προϊόν styling, είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά τα οποία τα αφήνει ανάλαφρα και φυσικά.

Λούζετε όποτε σας βολεύει, εξασφαλίζοντας ότι ο αφρός έχει μείνει στα μαλλιά τουλάχιστον 8 ώρες. Το HEDRIN TREAT  GO είναι φυσικό προϊόν και δεν περιέχει χημικά φθειροκτόνα.

HEDRIN TREAT  GO. Ο μοναδικός αφρός HEDRIN, που μοιάζει με προϊόν styling, καταπολεμά τις ψείρες φυσικά χωρίς να ενοχλεί καθόλου τους μικρούς μας φίλους.

www.hedrin.gr

 

Σημείωση: Ο νικητής θα πρέπει να στείλει μία προσωπική του φωτογραφία και να εκπληρώσει μία συνέντευξη με έναν από τους δημοσιογράφους της συντακτικής ομάδας του boro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ