Θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους ΑΝ.ΕΛΛ. θέτει η Χρυσοβελώνη

24 Σεπτεμβρίου 2015

Την άποψη ότι υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στους Ανεξάρτητους Έλληνες εάν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχτεί χάκινγκ, εξέφρασε σήμερα (ΣΚΑΪ) η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σημείωσε ότι υπήρξε άμεση αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου, ο οποίος του ζήτησε να αποδείξει τη βασιμότητα των λεγόμενων του. «Εφόσον δεν την  αποδείξει, είναι βέβαιο ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. θα αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες».

Η υπουργική θητεία του κ. Καμμένου κράτησε μόλις 12 ώρες. Θύελλα αντιδράσεων για ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλιά του στο twitter. Πιθανός νέος υφυπουργός Υποδομών είναι ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης.

Η βουλευτής επιβεβαίωσε ότι είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη Καμμένο στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ίδια για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο ίντερνετ. «Είναι αληθές ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή, αλλά είναι προφανές ότι αποτελεί παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτικό ζήτημα προκύπτει και με την υπουργοποίηση του Μάρκου Μπόλαρη, που «προσβάλλει βάναυσα τα δικαιώματα»,  όπως καταγγέλει η ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήταν υφυπουργός Υγείας την περίοδο που ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε τη γνωστή ρατσιστική υγειονομική διάταξη με βάση την οποία διώχτηκαν και διαπομπεύτηκαν δεκάδες εξαρτημένες και οροθετικές γυναίκες.

efsyn

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...