'Εβδομο παιδί για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ;

24 Σεπτεμβρίου 2015

Ενα ορφανό από τη Συρία θα είναι το έβδομο παιδί της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ σύμφωνα με την Daily Mail. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 39 χρονη ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, έχει συναντήσει ήδη τρια αγόρια από τη Συρία.

  Ως γνωστόν σε όλο τον κόσμο οι Πιτ και Τζολί - γνωστοί και ωςΜπραντζελίνα - έχουν ήδη έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. 

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να υιοθετήσει τρία παιδιά από τη Συρία αλλά συνάντησε την αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος της είπε ότι θα ήταν δύσκολο για τα 6 παιδιά τους να προσαρμοστούν με άλλες 3 νέες «αφίξεις» στην οικογένεια. «Η Αντζελίνα ήθελε να υιοθετήσει τρία παιδιά αλλά όταν πήγε στις ΗΠΑ και ενημέρωσε τον Μπραντ της είπε ξεκάθαρα "όχι"», ανέφερε φιλική τους πηγή στο RadarOnline. 

  «Να πάνε από τα έξι παιδιά στα εννέα ήταν πάρα πολύ αλλά ο Μπραντ είχε έννοια για το τι επίδραση θα έχει στα άλλα παιδιά. Η Ατζελίνα δεν έκανε καυγά. ΄Ηξερε ότι δεν θα έβγαζε τίποτα. Και συμβιβάστηκαν στο να υιοθετήσουν ένα». 

  Στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει 6 επισκέψεις στη προσφυγικούς καταυλισμούς στη Συρία. Προσφάτως, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε ότι το ζευγάρι έχει σκοπό να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ανθρωπος του φιλικού τους κύκλου, όμως, ανέφερε στην The Express αναφέρουν ότι η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά 1 ακόμα μέλος το καλοκαίρι του 2015. 

  Το λιγότερο 70.000 παιδιά έχουν χάσει τους πατεράδες τους και άλλα 3.700 έχουν χάσει και τους δυο τους γονείς, είτε σκοτώθηκαν, είτε πετάχτηκαν στη φυλακή. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ