Η βελγική τηλεόραση εκπέμπει με σήμα της ΕΡΤ!

12 Ιουνίου 2013Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και προς την ίδια την επιβίωση της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, το βελγικό κανάλι, Tele Bruxelles, βγήκε στο κεντρικό του δελτίο με το σήμα της ΕΡΤ και από κάτω τη λέξη solidarite, δηλαδή «αλληλεγγύη».

To αιφνιδιαστικό λουκέτο της ΕΡΤ έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και μεγάλη μερίδα του ξένου Τύπου κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδα άρθρα για την τύχη της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ, διαμαρτυρίες στην πλατεία, είναι ο τίτλος στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. "Η τρόικα επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση, 2.800 άνεργοι" αναφέρεται στον υπότιτλο.Η El Pais έχει τίτλο "Η ελληνική κυβέρνηση διέταξε το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης. 

Η Ελλάδα κλείνει αμέσως την κρατική τηλεόραση και το κρατικό ραδιόφωνο τιτλοφορείται η Bild στην online έκδοσή της.Παρόμοιο τίτλο έχει και το BBC: Η Ελλάδα αναστέλλει την κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ για εξοικονόμηση χρημάτων.Η Ελλάδα τραβά την πρίζα στην κρατική ραδιοτηλεόραση, έχει τίτλο στο κεντρικό θέμα του το CNN. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ