Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

25 Σεπτεμβρίου 2015

Με τίτλο «Η πρόταση των δανειστών για το χρέος» κυκλοφορεί το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προσφέρουν περίοδο χάριτος 30 ετών και μεγάλη επιμήκυνση όλων των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα ώστε η ετήσια δαπάνη εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει το 15% του ΑΕΠ.

Επίσης η «Αγορά» :

  • φέρνει στο φως τι είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, σχετικά με τα ισοδύναμα των μέτρων που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο .
  • αποκαλύπτει ότι η Εφορία θα κάνει σαρωτικούς ελέγχους στα ακίνητα που κατέχουν Ελληνες σε ευρωπαϊκές χώρες.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ και πλούσιο παρασκήνιο για την αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, η οποίος δηλώνει: «Η λαϊκή εντολή που πήραμε δεσμεύει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ» και του βουλευτή και υποψηφίου για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τονίζει: «Θα τα αλλάξω όλα, εκτός από το όνομα».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Το Σάββατο στην «Αγορά»: Κώστας Βίρβος - Τα Μεγάλα Τραγούδια (2CD) και «Το Νησί του Kong»ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ – ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

 

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα 2 CD με τα μεγάλα τραγούδια του κορυφαίου λαϊκού στιχουργού.

 

Της Γερακίνας Γιος, Ζαΐρα, Λίγα ψυχούλα αγάπης σου γυρεύω, Μια παλιά ιστορία, Γιατί θες να φύγεις, Φέρε μια ζαριά καλή, Στου Μπελαμή το ουζερί, Ο κυρ Θάνος, Νυχτερίδες κι Αράχνες,  Ντόλτσε Βίτα κ.ά.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

TO ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ ΤΟΥ KONG.

H θρυλική παιδική σειρά δράσης και φαντασίας, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Αυτό το Σάββατο  άλλο ένα dvd με 2 επεισόδια .

 

Δείτε το βίντεο:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ