Με λιτό,αλλά κομψό φόρεμα απόψε στο δείπνο Ομπάμα η Μπέτυ Μπαζιάνα

28 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ταξίδι στη Μόσχα η σύντροφος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα ακολούθησε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε στο επίσημο δείπνο ούτε φυσικά στο Κρεμλίνο.

Από τότε εμφανίστηκε το βράδυ των εκλογών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και παρακολούθησε τα αποτελέσματα αλλά ήταν απούσα από την ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι στο πλάι του πρωθυπουργού. Έφθασε μάλιστα νωρίτερα από τον Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με το Έθνος θα παραστεί στην αποψινή δεξίωση του Μπάρακ Ομπάμα προς τιμήν των ξένων ηγετών που μετέχουν στη ΓΣ του ΟΗΕ.

Μάλιστα όπως γράφει το Έθνοςη κυρία Μπαζιάνα επισκέφτηκε γνωστό οίκο ραπτικής στην Αθήνα και θα εμφανιστεί στην αποψινή δεξίωση με ένα «βραδινό φόρεμα –λιτό, διακριτικό, αλλά υπέρκομψο» που «έχει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη».

«Ο εν λόγω οίκος υψηλής ραπτικής ντύνει κυρίες που θέλουν να μην αιφνιδιάσουν αρνητικά σε παρόμοιες “ειδικές” περιστάσεις, αλλά και να μη χαλάσουν μια περιουσία», γράφει το Έθνος, συνεχίζοντας ότι το χρώμα του φορέματος που επέλεξε η κυρία Μπαζιάνα δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά κάνει αναφορά στο κόκκινο εφαρμοστό απογευματινό φόρεμα της συντρόφου του πρωθυπουργού τη βραδιά της εκλογικής νίκης.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ