Πλαστικά αιδοία: Δες τι χρησιμοποιούν οι άνδρες στον αυνανισμό (+18)

27 Σεπτεμβρίου 2015

Eρωτικά βοηθήματα για τον αυνανισμό

Πολλές φορές για τον ανδρικό αυνανισμό χρησιμοποιούνται και ερωτικά βοηθήματα, όπως το Fleshlight που μοιάζει με ένα τεράστιο φακό που στο εσωτερικό μοιάζει  με αιδίο, πρωκτό ή  στόμα. Το Fleshlight σχεδιάστηκε από τον Steve Shubin. στον οποίο χορηγήθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1998 για την εφεύρεσή του, ως ”συσκευή για διακριτική συλλογή σπέρματος”.

Έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση έναντι του πραγματικού σεξ αποφεύγοντας τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Το Fleshjack είναι ένα γκέι υποπροϊόν του Fleshlight και υπάρχει και δονητής.

Το Venus είναι ένα ηλεκτρικό προϊόν για να διευκολύνει και να προσφέρει έναν απόλυτο οργασμό/ Με επένδυση από καουτσούκ έχει μια πολύ φυσική αίσθηση.

 

Η αλήθειαείναι, ότι για συγκεκριμένους λόγους που ίσως έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις προκαταλήψεις, η ανδρική αυτοϊκανοποίηση είναι πλέον πολύ πιο απενοχοποιημένη από τη γυναικεία, ή τελοσπάντων οι άντρες το κάνουν, σχεδόν, καθημερινά.

Στους άνδρες εκδηλώνεται συνήθως για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εφηβείας, περίπου στο δέκατο με δωδέκατο έτος. Είναι ταμπού για τους περισσότερους ανθρώπους, ενώ κατά την εφηβεία μπορεί να αποτελέσει “πηγή ενοχών”. Συναισθήματα όπως ενοχή, ντροπή και μειονεξία απορρέουν μερικές φορές από αυτόν, εξαιτίας της ελλιπούς σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, της κακής ενημέρωσης, των αρνητικών μηνυμάτων γύρω από τη σεξουαλικότητα και των κοινωνικών προκαταλήψεων.

Ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών αυνανίζεται και μετά την ενηλικίωση και είναι μία δραστηριότητα που δεν εγκαταλείπεται από τον άντρα. Ακόμα και κατά την διάρκεια μιας σχέσεις ή μέσα στον γάμο, αν και σε μικρότερη συχνότητα, ο αυνανισμός υφίσταται σαν πράξη σεξουαλικής ικανοποίησης.

Ο αυνανισμός στους άνδρες είναι «υπόθεση προσωπική». Ακόμα και στο γάμο, η σύζυγος δεν έχει συχνά την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα αυτή του άνδρα της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανδρών, η συχνότητα με την οποία αυνανίζονται κυμαίνεται από μία φορά το μήνα σε δύο με τρεις φορές την ημέρα!


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ