Όταν ο άνδρας βρίσκεται από πάνω έχει και τον έλεγχο της κατάστασης. Με τη μυική του δύναμη μπορεί να καθοδηγεί το σώμα της γυναίκας και να το ερεθίζει με το δικό του ρυθμό. Όταν ο άνδρας βρίσκεται από πάνω το 69 συνήθως γίνεται με μεγαλύτερη ένταση. Ένα κόλπο που δοκιμάζουν οι έμπειρες στο σεξ γυναίκες είναι ο ερεθισμός της περιοχής πίσω από το πέος του άνδρα. Παράλληλα με το στοματικό, ερεθίζουν με απαλά αγγίζματα την περιοχή των όρχεων αλλά και την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και πριν τον πρωκτό. Είναι μια ερωτογόνη ζώνη του άνδρα που πολλές γυναίκες αγνοούν και όμως, προσφέρει μεγάλη απόλαυση

Η γυναίκα από πάνω 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions  69

Την προτιμούν πολλές γυναίκες οι οποίες θέλουν να έχουν εκείνες το πάνω χέρι. Θεωρείται πιο ξεκούραστη γυα τη γυναίκα μιας και δεν επιβαρύνεται από το σωματικό βάρος του άνδρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions  69Ένα σημαντικό πλεονέκτημα εδώ είναι ότι τα χέρια του άνδρα είναι ελεύθερα και μπορεί άνετα να ερεθίζει τα γεννητικά σας όργανα την ώρα που σας κάνει προκαταρκτικά αλλά και να παίζει με την κλειτορίδα σας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions  69

Το πλαγιαστό. 

Είναι μια πιο δίκαιη στάση και για τους δυο. Κάθεστε πλαγιαστά στο κρεβάτι και ξεκινάτε να κάνετε ο ένας στοματικό σεξ στον άλλο.  Το πλεονέκτημα είναι ότι είναι πιο ξεκούραστο. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι μετριάζεται η ελευθερία κινήσεων, δε συνίσταται για στιγμές μεγάλου πάθους που θέλετε να εκτονώσετε μεγάλες ερωτικές ορμές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions  69

Το αεράτο

Για κάποιες γυναίκες είναι το πιο εντυπωσιακό σεξ που μπορεί να τους συμβεί. Ο άνδρας πιάνει στα χέρια του ολόκληρο το κορμί της γυναίκας τη γυρνά ανάποδα και ξεκινά να της διεγείρει με τα χείλη του τα γεννητικά της όργανα. Η γυναίκα εντελώς παραδομένη στις σεξουαλικές του ορμές κρέμεται στον αέρα και του κάνει ένα απολαυστικό στοματικό. Χρειάζεται ο άνδρας να έχει αρκετή σωματική δύναμη για να αποφευχθούν επικίνδυνοι τραυματισμοί. Η διάρκειά του δε μπορεί να είναι μεγάλη γιατί η γυναίκα θα καταλήξει στο τέλος να ζαλιστεί και ο άνδρας να πάθει... λουμπάγκο. Παρόλα αυτά αν το πετύχετε η διέγερση είναι αρκετή για να ξαπλώσετε και να περάσετε αμέσως σε συνουσία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions  69