Τι συζήτησαν Τσίπρας, Ομπάμα – Στο επίκεντρο το χρέος

29 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίλεπτη συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος προς τους ξένους ηγέτες που μετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το κοινωνικό αυτό τετ α τετ έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μπαράκ Ομπάμα να συστήνει τον Αλέξη Τσίπρα στη σύζυγό του, Μισέλ, ως τον άνθρωπο που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές αναμετρήσεις.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε προς τον Ελληνα πρωθυπουργό οτι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειες που κάνει έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος και να επανέλθει η χώρα στην ανάπτυξη. Επίσης, αναφέρθηκαν στο προσφυγικό και το Κυπριακό.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και σε προσωπικό επίπεδο για την Ελλάδα με τον Αμερικανό πρόεδρο να εξιστορεί ότι κάποιοι φίλοι επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της δεξίωσης συναντήθηκε και με τον Σκοπιανό ομόλογο του Ν. Γκρουέφσκι ζητώντας του να κάνει βήματα πίσω ώστε να λυθεί το όνομα της ΠΓΔΜ.

www.real.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...