ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Παγωμένα γλυκόξινα σταφύλια

<div class="ingredients">
<div class="title" style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></div>
</div>
<div class="text">
<ul style="text-align: justify;">
<li>4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη</li>
<li>2 κ.γ. κιτρικό οξύ ή αλλιώς «ξυνό»</li>
<li>1 τσαμπί σταφύλια μαδημένα σε ρώγες</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<ul style="text-align: justify;">
<li>Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κιτρικό οξύ.</li>
<li>Πλένουμε τα σταφύλια, αλλά τα αφήνουμε νωπά.</li>
<li>Βάζουμε τα σταφύλια σε μια σακούλα και αδειάζουμε πάνω τους το μείγμα της ζάχαρης.</li>
<li>Κλείνουμε καλά και ανακατεύουμε τη σακούλα μέχρι να κολλήσει καλά το μείγμα πάνω στις ρώγες.</li>
<li>Βάζουμε στην κατάψυξη τα σταφύλια μας και τα τρώμε έτοιμα από εκεί.</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;">http://akispetretzikis.com/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα