ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Παγωμένα γλυκόξινα σταφύλια

29 Σεπτεμβρίου 2015
Συστατικά
  • 4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 κ.γ. κιτρικό οξύ ή αλλιώς «ξυνό»
  • 1 τσαμπί σταφύλια μαδημένα σε ρώγες

 

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κιτρικό οξύ.
  • Πλένουμε τα σταφύλια, αλλά τα αφήνουμε νωπά.
  • Βάζουμε τα σταφύλια σε μια σακούλα και αδειάζουμε πάνω τους το μείγμα της ζάχαρης.
  • Κλείνουμε καλά και ανακατεύουμε τη σακούλα μέχρι να κολλήσει καλά το μείγμα πάνω στις ρώγες.
  • Βάζουμε στην κατάψυξη τα σταφύλια μας και τα τρώμε έτοιμα από εκεί.

 

 

http://akispetretzikis.com/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +116634+43395+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ