Κλούνι vs γειτόνων: Το σπίτι των 13,5 εκατ. ευρώ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

30 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς τους... γείτονες λογάριαζαν ο Τζορτζ Κλούνι και η Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι έχουν προκαλέσει την μήνιν των κατοίκων του Οξφορντσάιρ, στην προσπάθειά τους να ανακαινίσουν την πολυτελή κατοικία που αγόρασαν στις όχθες του Τάμεση.

Το εννέα δωματίων «παλάτι» του 17ου αιώνα, αλλάζει ολοκληρωτικά - υπό τις οδηγίες του ζεύγους - για να προστεθεί πισίνα, ιδιωτικός κινηματογράφος 12 θέσεων, τζακούζι, γήπεδα τένις και πολλές κάμερες ασφαλείας.

Η αγορά του σπιτιού κόστισε περίπου 13,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι παρατεταμένες εργασίες έχουν δημιουργήσει μπελάδες στο ζευγάρι.

Οι γείτονες διαμαρτύρονται ότι οι αλλαγές θα έχουν αρνητική επίδραση στην περιοχή και κάποιοι από αυτούς έκαναν ήδη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο.

Ισχυρίζονται ότι οι σκαλωσιές τους ενοχλούν, τα φορτηγά που μεταφέρουν διαρκώς υλικά «καταστρέφουν την ηρεμία του χωριού», οι εργαζόμενοι κάνουν υπερβολικό θόρυβο και οι εργασίες καθυστερούν.

Το διάσημο ζεύγος δεν έχει, μέχρι στιγμής, απαντήσει στις αιτιάσεις των γειτόνων. Πριν από λίγους μήνες, ο Τζορτζ Κλούνι δήλωσε για τις εργασίες ανακατασκευής: «Περνάμε καλά μαζί, φτιάχνουμε το σπίτι μας στην Αγγλία και περνάμε πολύ χρόνο έξω από το Λονδίνο».

tanea


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...