Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

1 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Νιώθεις έντονα την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις πράγματα αλλά εξ αιτίας ενδεχομένως του αυθορμητισμού ή της βιασύνης σου πολλά από αυτά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ίσως διασπάσεις την ενέργειά σου σε διάφορα ασήμαντα θέματα ενώ μια συνάντησή σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, δε φαίνεται να καταλήγει σε κάτι πιο ουσιαστικό.
Σε σχέση: Το να συνεννοηθείς με το ταίρι σου σήμερα φαίνεται μάλλον δύσκολο, ίσως γιατί το μυαλό του είναι συνεχώς αλλού κι αυτό θα σε κουράσει. Ωστόσο από το βραδάκι τα πράγματα θα γίνουν σαφώς καλύτερα τουλάχιστον στον τομέα της επικοινωνίας.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλωσορίζεις το μήνα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου κι η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή. Όσο περνάει η μέρα κι εξ αιτίας ενός γεγονότος, θα γίνει ακόμα καλύτερη κι ίσως βρεις το θάρρος να πλησιάσεις κι ένα άτομο που σου αρέσει και να βρεις μια δικαιολογία για να του πιάσεις την κουβέντα. Τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες δύο μέρες θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες, αν φυσικά κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Μέχρι το απόγευμα το μυαλό σου θα απασχολούν διάφορα πρακτικά θέματα αλλά μετά η διάθεσή σου θα γίνει πιο ερωτική κι ανάλαφρη προμηνύοντας ένα πολύ όμορφο βράδυ ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη το βράδυ θα βρίσκεται στο ζώδιό σου κι εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ίσως εξ αιτίας της παρουσίας του Κρόνου νιώσεις αυτόματα ότι πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις μην τυχόν παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Όσο περνά η ώρα όμως θα επανακτήσεις την επικοινωνιακή σου άνεση και θα σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Σε σχέση: Αν υπάρχει ανοιχτό και συνεργατικό πνεύμα, τότε μια κουβέντα με το ταίρι σου κι η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων θα λύσει αρκετά από τα θέματά σας γι' αυτό καλό θα ήταν να γίνει.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα είσαι κάπως πιο βαρύς/α και λιγόλογος/η αλλά ώρα με την ώρα θα χαλαρώνεις και θα βλέπεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα κάτι που θα σε βοηθήσει, ώστε να ισορροπήσει μέσα σου το συναισθηματικό με το λογικό κομμάτι και να μπορέσεις πιο εύκολα να πάρεις μια απόφαση για ένα ερωτικό δίλημμα που έχεις. Ίσως σε αυτό συμβάλλει κι η συζήτησή σου με ένα γνωστό ή συγγενή σου.
Σε σχέση: Θεωρητικά μπορεί να συμφωνείτε με το ταίρι σου στο πώς θα αντιμετωπίσετε ένα πρακτικό θέμα, το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει η διαδικασία και σήμερα φαίνεται ότι ο ένας θα προσπαθήσει να το... πασάρει στον άλλον.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η συνάντηση με την παρέα σου θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση με τη χαλαρότητα και την ανεμελιά που θα επικρατεί ενώ τα νέα και τα κουτσομπολιά θα ανταλλάσσονται με την ταχύτητα του φωτός. Μέσα σε αυτό το μάλλον εύφορο κλίμα ίσως ξεκινήσεις ένα ανάλαφρο φλερτ με ένα άτομο που οι έξυπνες ατάκες και τα πονηρά υπονοούμενα θα δώσουν πολύ ερωτική χροιά στη βραδιά.
Σε σχέση: Αν διευθετήσεις καλύτερα το χρόνο σου θα μπορέσεις και να κάνεις κάποιες δουλειές που είναι αναγκαίες και να βγεις με το ταίρι σου αργότερα που του το έχεις υποσχεθεί γι' αυτό οργανώσου.

ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν εξαιρέσεις μια ένταση εξ αιτίας του Άρη στο ζώδιό σου σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλά για σένα στον ερωτικό τομέα και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κερδίζεις την προσοχή του αντίθετου φύλου και βέβαια να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Οι επιλογές που θα σου παρουσιαστούν θα είναι αρκετές κι η μόνη δυσκολία σου θα είναι να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι αρκετά ήρεμη, αν και μπορεί το βράδυ να δεχτείτε την ξαφνική επίσκεψη ενός πολύ δικού σας ανθρώπου για να συζητήσετε ένα οικογενειακό θέμα.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/79821-erotiko-oroskopio-1-10#ixzz3nJDoEtUN


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας