Ψωμί χωρίς γλουτένη!

1 Οκτωβρίου 2015
Συστατικά
  • 340 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. σόδας
  • 1 ½ κ.γ. αλάτι
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 100 ml μπύρα χωρίς γλουτένη
 
 
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Κάνουμε μια γούβα στη μέση και ρίχνουμε το λάδι, και το γιαούρτι που το έχουμε αραιώσει με τη μπύρα.
  • Ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι για να ενωθούν τα υλικά της ζύμης και μετά με το χέρι ζυμώνουμε για λίγο, μέχρι το ζυμάρι να ομογενοποιηθεί.
  • Πλάθουμε ένα καρβελάκι και χαράσσουμε με ένα μαχαίρι απο πάνω. .


  • Ψήνουμε για 40-50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμός
 
 
http://akispetretzikis.com/
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ