Γιατί συγκινήθηκε ο πρωθυπουργός στην συνάντηση του με τον Λεβέντη;

5 Οκτωβρίου 2015

Το πρώτο τετ α τετ είχαν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βασίλης Λεβέντης. Και μάλιστα εκείνος που πήγε να συναντήσει τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Οπως αποκαλύπτει το vima.gr είχαν και έναν ιδιαίτερο διάλογο μετά την θερμή χειραψία που αντήλλαξαν.

  • Τσίπρας: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα»
  • Λεβέντης: «Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν μου έγινε πρόταση αργότερα να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα».

Τα γυρίζει τώρα ο Λεβέντης για την 6μηνη θητεία των βουλευτών του
Οπως επισημαίνει το vima.gr, μετά από αυτή την σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης ήρθε αντιμέτωπος με τα δύσκολα. Και όταν λέμε δύσκολα, δεν εννοούμε με την φανερή ψήφο του προς τον Νίκο Βούτση, την οποία πριν τη ρίξει στην κάλπη την έδειξε στον κ. Βούτση (κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής να κάνει λόγο κάτι για τη «συμμαχία των πολιτικών μηχανικών»), αλλά επειδή άρχισαν οι γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Ορισμένοι από τους βουλευτές του (ή μάλλον... όλοι), ναι, μεν έχουν υπογράψει χαρτί ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξι μήνες, αλλά τώρα που μπήκαν στη Βουλή και είδαν ακριβώς τι συμβαίνει, ζήτησαν να μην ισχύει αυτό το χαρτί και να πάρουν... παράταση κοινοβουλευτικού βίου. Ο κ. Λεβέντης (που δεν συνηθίζει να χαλάει χατίρια) τους υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία αντί για έξι μήνες, ένα χρόνο (και βλέπουμε).
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....