Σάλος με τον ομογενή ιερέα - Άδεια η εκκλησία του στη Νέα Υόρκη

6 Οκτωβρίου 2015

«Ήταν καλός ιερέας, είχε σωστό λόγο. Έφερνε τον κόσμο στην εκκλησία. Τώρα η εκκλησία άδειασε, το σκάνδαλο φόβισε τον κόσμο», αναφέρουν οι ενορίτες της εκκλησίας στο Μανχάταν μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος είχε εδώ και χρόνια ερωμένη Περουβιανή καλλονή, παντρεμένη με ομογενή και μητέρα τριών παιδιών.

Οι ενορίτες της εκκλησίας στην οποία λειτουργούσε ο ομογενής ιερέας δεν έδειξαν μεγάλη υποστήριξη στο πρόσωπο του πρώην ιερέα, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.Την Κυριακή, σύμφωνα με τη New York Post, η ελληνορθόδοξη εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα στο Washington Heights, ήταν σχεδόν άδεια.«Ήταν ένας καλός ιερέας, είχε σωστό λόγο. Έφερνε τον κόσμο στην εκκλησία», δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ένας 68χρονος πιστός, ο οποίος πηγαίνει σε αυτή την εκκλησία τα τελευταία 36 χρόνια. «Τώρα είναι περισσότερο άδεια, επειδή το σκάνδαλο φόβισε τον κόσμο».

Ο 67χρονος ομογενής ιερέας, Γεώργιος Πασσιάς, στις 16 Σεπτεμβρίου απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του. Ο πρόεδρος της ενορίας, Στιβ Παπαδάτος, είπε: Δεν είχα ιδέα για το τι συνέβαινε. Είναι όλοι σοκαρισμένοι».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: New York Post


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ