Τι έγινε στα παρασκήνια της Ολομέλειας;

6 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη ημέρα εργασιών της νέας Βουλής η Δευτέρα, ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια.

Ωστόσο, πολλά έγιναν πριν αρχίσει την ομιλία του ο πρωθυπουργός που είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ξανά με την κομψότητα της η Ολγα Κεφαλογιάννη με ένα ολόμαυρο φόρεμα, με την βουλευτή της ΝΔ να έχει αρκετά τετ α τετ με συναδέλφους της στα έδρανα, αλλά και με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Οσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές άλλων γυναικών βουλευτών η Θοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ένα κίτρινο ταγιέρ, ενώ η συνάδελφος της από το Ποτάμι Κατερίνα Μάρκου τα λευκά.

Αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος αρκετές φορές ξέσπασε σε γέλια στις υπουργικές θέσεις, ενώ κάτι ψιθύριζε προς βουλευτές της ΝΔ που βρισκόντουσαν αρκετά κοντά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε μπροστά του και ένα βιβλίο με τίτλο «Αιγιναία», που είχε αφιέρωμα στη Νότια Αίγινα και τα οχυρά της.

Αρκετά ευδιάθετο ήταν το κλίμα και με πολλά χαμόγελα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που είχε ένα κομπολόι στα χέρια και τον Αντώνη Σαμαρά στα πίσω έδρανα της ΝΔ. Κάτι που επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Ο Νίκος Παππάς στα υπουργικά έδρανα είχε έναν ιδιαίτερα εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Τέρενς Κουίκ, ενώ ο πρώτος είχε ευχάριστο διάλογο και με τον Γιώργο Σταθάκη.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ