Τι μας προτείνει η MISKO για το μεσημέρι; Miskoτίνη με φιλετάκια κοτόπουλου

8 Οκτωβρίου 2015

Χρόνος μαγειρέματος: 13 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 πακέτο Miskoτίνη Νο10 MISKO
  • 600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου  
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κολοκυθάκια τριμμένα
  • 2 μέτριες ντομάτες τριμμένες
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
  • ½ κουτ. γλυκού κύμινο
  • 6 κουτ. σούπας κεφαλοβραβιέρα τριμμένη 
  • μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβετε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα αφήνετε να σοταριστούν σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά.

Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και μετά προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες, το κύμινο και τον μαϊντανό.

Μαγειρεύετε την σάλτσα για 5 λεπτά.

Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε.

Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρετε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ