H πρόταση της MISKO: Extrafino µε πικάντικη σάλτσα σκόρδου και µαϊντανού!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά</strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά για 4 άτομα</strong></span></p>
<ul>
<li>1 πακέτο Extrafino Νο 12 MISKO</li>
<li>4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο τριμμένο</li>
<li>½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο</li>
<li>4 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες</li>
<li>1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα</li>
<li>6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></div>
<p>Βράζετε τo Extrafino No12 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε.</p>
<p>Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο το ελαιόλαδο και τις τσίλι πιπεριές και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας προσέχοντας να μη καεί το σκόρδο για να μη πικρίσει.</p>
<p>Ρίχνετε στο τηγάνι με το σοταρισμένο σκόρδο το βρασμένο Extrafino No12, τον μαϊντανό, αλατίζετε, την παρμεζάνα, ανακατεύετε και σερβίρετε.</p>

Σχετικά άρθρα