H πρόταση της MISKO: Extrafino µε πικάντικη σάλτσα σκόρδου και µαϊντανού!

8 Οκτωβρίου 2015

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 πακέτο Extrafino Νο 12 MISKO
  • 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζετε τo Extrafino No12 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το στραγγίζετε.

Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο το ελαιόλαδο και τις τσίλι πιπεριές και τα αφήνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας προσέχοντας να μη καεί το σκόρδο για να μη πικρίσει.

Ρίχνετε στο τηγάνι με το σοταρισμένο σκόρδο το βρασμένο Extrafino No12, τον μαϊντανό, αλατίζετε, την παρμεζάνα, ανακατεύετε και σερβίρετε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ
Τα νέα της ημέρας
10:17 Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ