Αγαπημένη και εύκολη συνταγή απο τη MISKO: Miskoτίνη με τόνο και ελιές!

8 Οκτωβρίου 2015

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 πακέτο Miskoτίνη Νο 10, MISKO
  • 1 συσκευασία τόνο κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένο (περίπου 500 γρ.)
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρη
  • αλάτι
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.

Προσθέτετε τις ντομάτες, τις ελιές, τον τόνο, την κάπαρη και λίγο αλάτι.

Αφήνετε για 2-3 λεπτά στην φωτιά και αποσύρετε το τηγάνι από την εστία.

Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε. Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ