Ο πρώτος οίκος ανοχής για... γυναίκες! (εικόνες)

9 Οκτωβρίου 2015

H δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες στη Νέα Ζηλανδία. O oίκος ανοχής θα περιλαμβάνει χαμάμ, spa, δύο μπαρ και φυσικά δωμάτια που οι γυναίκες θα μπορούν να αγοράσουν τον έρωτα. Ως  "την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα" διαφημίζει η Pam το εγχείρημά της και προκειμένου για την υλοποίησή του δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών

Photos / Thinkstock, Paul Estcourt

Τι είναι αυτό που ζητάνες οι γυναίκες από ένα αρσενικό; 


Θέλουν τον άνδρα που θα τους προσφέρει τις υπηρεσίες τους τρυφερό ή άγριο; Μυώδη, αθλητικό ή με κανονικό σώμα; Πόσο μεγάλο θέλουν το μέγεθος του πέους του;Θα πήγαιναν μόνες τους στον οίκο ανοχής ή παρέα με τις φίλες τους; 


"Όλο και περισσότερο οι γυναίκες νιώθουν σεξουαλικά απελευθερωμένες και πιο ανοιχτές στις χαρές, τον ενθουσιασμό και την αμαρτωλή ηδονή του σεξ και της βιομηχανίας του σεξ", τονίζει. 

 Οι γυναίκες είναι πιο  επιτυχημένες από ποτέ. Αυτό τις οδηγεί στην ανάγκη να αγοράσουν το σεξ και τη συντροφικότητα πράγματα που έχουν πια και εκείνες παραμελήσει όπως και οι άνδρες. 

Male prostitutes in Amterdam

Πολλές γυναίκες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. Οι εκτιμώμενη τιμή των υπηρεσιών είναι 240 δολάρια... Και δεν είναι η μοναδική προσπάθεια. Και στη Nevada των ΗΠΑ άνδρες έχουν προσληφθεί "ως εργάτες του σεξ". Στο Άμστερνταμ η ανδρική πορνεία δυστυχώς ολοένα και αυξάνεται.

Male prostitute in Amsterdam's Red Light District

Οι αντιδράσεις πολλές. Δεν είναι και λίγοι εκέινοι που υποστηρίζουν πως αυτές οι επιχειρηματικές κινήσεις θα αποβούν άκρως αποτυχημένες μιας και οι γυναίκες παρά τα όσα λένε, είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσουν την ανδρική συμπεριφορά όσον αφορά το πληρωμένο σεξ. 


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ