Ο Λεβέντης ζητάει... αγιασμό για να μην τον πιάσει «η κατάρα του Μητσοτάκη»

9 Οκτωβρίου 2010

Ως γνωστόν, τα γραφεία που παραχωρήθηκαν στην Ενωση Κεντρώων στη Βουλή είναι τα παλιά γραφεία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Βασίλη Λεβέντη. Εξ ου και ζήτησε, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής να αλλάξει γραφείο επειδή, όπως είπε, «ο Μητσοτάκης είναι γκαντέμης».

Τα γραφεία όμως δεν έχουν αλλάξει μέχρι στιγμής και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανήλθε σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, και ζήτησε αγιασμό: «Εχουμε γραφείο», είπε, «αλλά είναι του Μητσοτάκη, χρειάζεται πολύ σοβαρός αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα, θα το αλλάξουμε».

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε παρέμβει στο θέμα ευχόμενη στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων «να αποκτήσει κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».

«Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη», είπε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, «είναι η ηλικία του Μητσοτάκη. Στα υπόλοιπα ας μην επιμείνει να του μοιάσω».

tvxs.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ