Βόλος: Ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες με τα λάφυρα της ληστείας και τον «τσάκωσε» η ΕΛ.ΑΣ.

9 Οκτωβρίου 2015

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ληστής που ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook με τα λάφυρα της ληστείας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Συγκεκριμένα, ο δράστης ληστείας στο Βόλο με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό χρηματικό ποσό και δύο κινητά από γυναίκα επιχειρηματία σε πάρκινγκ, κάνοντας όμως ένα τραγικό λάθος που οδήγησε στη σύλληψή του. Ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook με δυσανάλογα ποσά για την ηλικία του.

Ο 19χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παρόμοιες υποθέσεις. Ωστόσο, η σύλληψή του «γέννησε» ερωτήματα στις αστυνομικές αρχές για τον τρόπο που έδρασε.

Απορίας άξιον είναι πως βρέθηκε έξω από το σπίτι της 37χρονης την κατάλληλη στιγμή. Στο τέλος μίας κοπιαστικής μέρας η 37χρονη μόλις που είχε μπει στο γκαράζ. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ο 19χρονος εμφανίστηκε από το πουθενά να την απειλεί με μαχαίρι.

Τρομοκρατημένη επέτρεψε να της πάρει την τσάντα της που είχε τα χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. Όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικές αρχές συγκέντρωναν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Τελικά, εντοπίστηκε στην Αθήνα. Είχε επάνω του την ίδια συσκευή κινητού τηλεφώνου με αυτή της 37χρονης.

hotdoc


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ